Voorstellen

Mijn naam is Yvonne, getrouwd met Maurice, en onze kinderen Veerle, Raf en Iva maken ons gezin compleet. In 2002 besloot ik van mijn passie mijn werk te maken: ik opende de deuren van schoonheidssalon Apart in Helden.

Wat is nu mijn passie?
De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Wist je dat je huid (gemiddeld) een oppervlakte heeft van 1,7 m2 en een gewicht heeft van rond de 3 kilo? Alles wat aan de binnenkant van je lichaam niet goed functioneert, bijvoorbeeld tekorten aan vitamines, niet goed functioneren van de darmen of overbelasting van de lever, laat de huid zien. Het is mijn uitdaging om te zoeken naar de kern van het probleem, om van daaruit de juiste oplossing te vinden zodat je weer in de spiegel kunt kijken en een mooi mens te zien. Dát is mijn passie. Dat doe ik recht uit mijn hart.

Natuurlijk 100% natuurlijk!
Ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Waarom? Omdat ik er van overtuigd ben dat ingrediënten door de natuur gegeven, beter door het lichaam worden opgenomen. Chemische ingrediënten kunnen namelijk een belasting zijn voor het lichaam, waardoor dit allergische reacties kan geven. Vandaar mijn keuze voor de Franse merken SPA aromatherapie en Les Gavots de Provence en Laviesage.

Met al mijn passie en kennis wil ik je graag adviseren.

Yvonne Schattefor

Meer weten?

Wil je meer weten over mijn producten of over mijn behandelingen?

voorstellen Yvonne
footerlogos